Зараз на Шепетівському цукровому комбінаті проводиться важлива реконструкція, завдяки якій реалізується суттєва економія коштів та затрати при подачі буряку на виробництво.

"Ми наближуємо площадку для зберігання буряку до заводу. Таким чином, зменшиться відстань транспортування: раніше вона становила близько кілометра, а після завершення робіт буде 200 м. Ще однією перевагою такого рішення є мінімізація ризику псування солодких коренів, що означає зменшення втрат цукристості", - коментує Володимир Петрович Пилипак, заступник директора з будівництва на ПрАТ "Шепетівський цукровий комбінат".

Займаються усіма необхідними будівельними роботами досвідчені члени команди, які постійно вдосконалюють свої знання та застосовують найефективніші будівельні рішення. Команда складається як з молодих спеціалістів, так і з професіоналів, які передають свій досвід один одному.

Для робіт задіяно не лише людський, але й значний технічний ресурс: навантажувач, екскаватор “Volvo” (для земельних робіт, риття котлованів, траншей), “Manitou”, віброкаток, фронтальний навантажувач тощо.

В кінці вересня планується відкриття солодкого сезону, тому до цього часу планується завершення будівельно-монтажних робіт.

Отож, на горизонті в будівельників шепетівської цукроварні ще два місяці плідної та активної роботи, аби вчасно та на совість підготувати лінію доставки сировини на переробку.